Typo3 CMS

Cubus Arts — Servicii web complete

Cubus Arts vă oferă toată gama de servicii necesară pentru o prezenţă web care să reflecte profesionalismul firmei dumneavoastră: de la design-ul grafic până la concepţia şi implementare, servicii de mentenanţă, găzduire, programare.

Typo3 - Content Management (CMS)

TYPO3 este un sistem de management al conținutului (CMS) open source de nivel enterprise. TYPO3 oferă flexibilitate şi libertate de creaţie atât prin setul standard de module, cât şi prin arhitectura performantă ce permite adăugarea oricăror funcționalități necesare pentru adaptarea la orice cerințe.

La ora actuală TYPO3 este unul dintre cele mai folosite sisteme CMS, fiind platforma a mai mult de 500.000 de site-uri.

Datorită flexibilității sale, TYPO3 poate fi utilizat cu succes atât la proiecte de talie mică (site-uri de prezentare, shop-uri de talie mică, etc.) cât și la proiecte de anvergură, fapt dovedit de utilizatoriea TYPO3 de nume precum Lufthansa, Daimler, Cisco Systems, General Electric, Națiunile Unite sau Universitatea Harvard.

TYPO3 - un CMS ușor de folosit

Pentru editarea conținului, TYPO3 este un instrument uşor de utilizat ce permite editorilor să creeze şi să întreţină pagini web, fără cunoștiințe de specialitate și cu un timp de training redus. Interfața este foarte asemănatoare cu cea a unor produselor binecunoscute – Windows Explorer si Microsoft Word. Integrarea facilă a conţinutului multimedia se află printre opţiunile standard ale sistemului CMS TYPO3.

Pentru administratori, TYPO3 cuprinde un sistem detaliat de gestionare a permisiilor utilizatorilor. De asemenea, sistemul oferă funcții de publicare a conținutului, previzualizare înainte de publicare, istoric al modificarilor, protejarea anumitor resurse pe bază de parolă.

Fiind bazat pe PHP și MySQL, sistemul CMS TYPO3 poate fi instalat cu ușurință practic pe orice server. O comunitate puternică de dezvoltatori asigură în mod constant îmbunătățirea sistemului iar versiunea curenta (4.5) beneficiază de LTS (Long Term Support) din partea comunității.

Lista completă a funcțiilor oferite de TYPO3 poate fi accesată la adresa: http://TYPO3.com/Feature-list.1628.0.html

Vezi portofoliul CMS / TYPO3