Ruby on Rails Webdevelopment

Cubus Arts — Servicii web complete

Cubus Arts vă oferă toată gama de servicii necesară pentru o prezenţă web care să reflecte profesionalismul firmei dumneavoastră: de la design-ul grafic până la concepţia şi implementare, servicii de mentenanţă, găzduire, programare.

Webdevelopment Ruby on Rails

Ruby on Rails este una dintre cele mai influente tehnologii pentru dezvoltarea aplicațiilor web. Principalul avantaj al acestei tehnologii de web development este productivitatea ridicată la implementarea de aplicații web complexe și scalabile.

Cubus Arts are o experiență de peste 14 ani în implementarea de soluții bazate pe Ruby on Rails, și îndrăznim să afirmăm că suntem una dintre cele mai experimentate firme de web development Ruby on Rails din România, cu peste 15 de proiecte implementate până acum. Ruby on Rails este prima noastră alegere pentru implementarea de proiecte web de complexitate medie și mare.

Ruby on Rais se bucură de una dintre cele mai active comunități din domeniul webdevelopment-ului, ceea ce-i permite să rămână de la apariția din 2005 un inovator și un standard de calitate. Se distinge prin principiile Convention over Configuration (CC) și Don't Repeat Yourself (DRY) care inspirat multe alte platforme de webdevelopment.

Avantaje Ruby on Rails pentru Webdevelopment

  • dezvoltare mai rapidă și mai plăcută programatorului față de alte soluții similare
  • testarea integrată încurajează implementări de calitate
  • resurse reutilizabile create de comunitate (mii de extensii sunt accesibile)
  • tehnici de securizare a aplicațiilor
  • potrivit pentru aplicații complexe

vezi portofoliul Ruby on Rails și cele mai recente blog post-uri despre Ruby on Rails